夏みかん,橙,柚子 加工から製造・販売・卸 | 山口県萩市柚子屋本店

おいしいレシピ

柚子屋本店の商品を使ったオススメのレシピをご紹介します。

柚子味ぽんの手羽元煮込み

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使用商品
Yuzuya’s special yuzu aji ponzu(Yuzuya’s special daidai aji ponzu)
材料と分量
(For 2-3 people)
・Chicken wings 10 pieces
・Yuzuya’s special yuzu aji ponzu 100ml
・Sugar 3 and a bit of tablespoon
・Water 60ml
・Yuzu kosho seasoning As you like
作り方
1.Put all the ingredients except for Yuzu Kosho seasoning
2.Stew #1 and check to see if it is heated through.
3.Broil the wings if the water is reduced.
4.Grown ups eat with Yuzu Kosho seasoning.
ヒトコト
If you use Yuzuya’s special Daidai aji ponzu or Matured Aji ponzu is also good with the dish.

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オリジナルレシピ募集

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