柚子屋本店の商品を使ったオススメのレシピをご紹介します。
柚子味ぽんの手羽元煮込み
- 使用商品
- Yuzuya’s special yuzu aji ponzu(Yuzuya’s special daidai aji ponzu)
- 材料と分量
- (For 2-3 people)
・Chicken wings 10 pieces
・Yuzuya’s special yuzu aji ponzu 100ml
・Sugar 3 and a bit of tablespoon
・Water 60ml
・Yuzu kosho seasoning As you like - 作り方
- 1.Put all the ingredients except for Yuzu Kosho seasoning
2.Stew #1 and check to see if it is heated through.
3.Broil the wings if the water is reduced.
4.Grown ups eat with Yuzu Kosho seasoning. - ヒトコト
- If you use Yuzuya’s special Daidai aji ponzu or Matured Aji ponzu is also good with the dish.
オリジナルレシピ募集
「柚子屋本店」の商品を使って作る、オリジナルレシピを募集します。 採用された方には、「3,000円相当の商品」をプレゼント!柚子屋本店のアイテムを使ったオススメの食べ方をご紹介ください。