柚子屋本店の商品を使ったオススメのレシピをご紹介します。
夏みかんマーマレードのふっくらパンケーキ
- 使用商品
- Yuzuya’s Natsumikan marmalade
- 材料と分量
- (For small 6 sheets of pancakes)
・Pancake mix 150g
・Egg 1 middle size(separate white and yolk)
・Milk 100ml
・Sugar 3 teaspoons
・Yuzuya’s Natsumikan marmalade 1-2 teapoons
- 作り方
- 1.Mix yolk, milk, 1 teaspoon of sugar thoroughly.
2.Beat the egg white with 2 teaspoons of sugar until the egg comes to be stiff peak in another dried bowl.
3.Mix #1 with pancake mix lightly.
4.Put #2 in #3 and mix.
5.Put Natsumikan marmalade into #4 and mix.
6.Bake the cake in the pan. Heat the cake at low heat slowly and thoroughly.
7.Eat the cake with marmalade topping. - ヒトコト
- If you use yuzu marmalade or yuzu tea, it is also very tasty. You can put whipped cream and enjoy.
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オリジナルレシピ募集
「柚子屋本店」の商品を使って作る、オリジナルレシピを募集します。 採用された方には、「3,000円相当の商品」をプレゼント!柚子屋本店のアイテムを使ったオススメの食べ方をご紹介ください。